Kutsu sukukokoukseen 2009

Me Berkanit kokoonnumme komeassa Kotkassa lauantaina 5. syyskuuta.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimalla. Kotka on todella tutustumisen arvoinen! Jos lähdet matkaan omalla autolla, tarjoa vapaaksi jäänyttä paikkaa läheisillesi, mutta kyllä bussillakin pääsee.

Tapaamme häkellyttävässä Merikeskus Wellamossa, Kotkan vanhassa Kantasatamassa, Tornatorintie 99. Aloitamme klo 11.30 ilmoittautumisella Ravintola Laakongissa ja sen jälkeen maistuvalla lounaalla. Itse Merikeskukseen ja sen museoihin tutustumme lähemmin oppaan johdolla heti ruokailun jälkeen. Nähtävyydet avautuvat ryöppyävän runsaina, sijaitsevathan sekä Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo, Merivartiomuseo että Meritietokeskus tässä samassa, suurta ihastusta herättäneessä aaltomaisessa rakennuksessa. Kymenlaakson museossa on tuolloin näyttely Alvar Aallon kuuluisista rakennuksista, "Alvar Aallon talot - ajatonta ilmaisua".

Kiertokäynnin jälkeen järjestäydymme sääntömääräiseen vuosikokoukseen Merikeskus Wellamon kokoustiloihin. Varsinaisen kokouksen lisäksi tutustumme perinteen mukaan eri sukuhaaroihin; tällä kerralla vuorossa on Kaarlo Erkaman sukuhaara.

Myöhemmin illansuussa voimme tutustua Kotkan komeaan tarjontaan, vaikkapa Maretariumiin, jossa Suomen kalasto esittäytyy kiiskestä kilohailiin. Sapokanlahti, Suomen palkituin puisto ruusuineen - mahtaakohan löytyä se kuulu Kotkan Ruusukin - tarjoaa mielenkiintoisen kävelyretken veden, kukkien ja kauniiden kivikokoelmien keskellä. Molemmat ovat vapaamuotoisia omatoimiretkiä. Paikallisoppaamme Riitta Stirkkinen kuitenkin opastaa halukkaita mielellään Kotkan maisemissa.

Tapahtuman hinta ilman matkakuluja on aikuisilta 45 euroa ja lapsilta 20 euroa (alle 15v); hintaan sisältyvät lounas, kokouskahvit, kokoustilavuokrat sekä opastettu kierros pääsymaksuineen.

Varsinainen ilmoittautumisaika on jo loppunut, mutta jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 3.9. saakka Riitta Stirkkiselle puhelimella, tekstiviestillä tai sähköpostilla: 050 5602567, riitta.stirkkinen (at) finfood.fi

Osallistumismaksu maksetaan viimeistään 3.9. seuran tilille NORDEA 101130-237593. Viitenumerona käytetään jäsennumeroa. Jos sinulla ei ole jäsennumeroa, ilmoita viitetiedoissa osallistujien nimet.

Olisi hienoa saada iso joukko meitä sukulaisia taas yhteen, muistelemaan menneitä ja suunnittelemaan tulevia! Yritetään myös itse kukin innostaa uusia tai harvemmin mukaan lähteviä reissuun, hauskan sukuporukan lisäksihän on tällä kertaa tarjolla tutustuminen tuoreeseen Kotkan helmeen, jo lähes maailmankuuluun arkkitehtuurinähtävyyteen Merikeskukseen!

Kaunista syksyn alkua teille kaikille!


Lisätty: 24.8.2009

» Kaikki tiedotteet